Cliff & Sylvana

SGCC Events is ontstaan vanuit onze passie. Wat wij het leukst vinden om te doen is de juiste mensen bij elkaar brengen!

Sylvana Gloria werkt al jaren in de sales en vanuit daar is zij gaan ondernemen. In 2006 is zij in de televisiewereld terecht gekomen als accountmanager en doorgegroeid als programmamaker. Ze weet heel goed op welke manier ze uw bedrijf of product onder de aandacht brengt bij de juiste doelgroep. Sylvana heeft haar kennis verbreed en startte in 2008 een evenementen & marketingbureau om haar klanten een ander podium te bieden dan alleen televisie.

Cliff Carl is vanaf 2012 een belangrijke onderdeel geworden. Zijn ervaring als ondernemer komt goed van pas. Hij zorgt ervoor dat alles achter de schermen in goede banen verloopt. Hij bekijkt dingen op een ander manier waardoor Cliff een aanvulling is binnen het bedrijf!

Our latest project

Bekijk alle afleveringen

SGCC-Events

Wat we doen

SGCC EVENTS is een reclame, marketing & adviesbureau. Wij bieden de ondernemers een platform aan waarbij wij hen helpen met naamsbekendheid, meer bezoekers zowel fysiek als online en zorgen voor meer klanten.

CONTENT & CONCEPTS

Wij ontwikkelen en produceren concepten, televisieprogramma’s en organiseren evenementen. Een goede marketingstrategie en de juiste middelen zijn hierin altijd het middelpunt en zorgen voor veel media aandacht, naamsbekendheid, hoge kijkcijfers, bezoekers en veel klanten, zowel fysiek als online!

PRODUCTIONS

Wij vertalen creatieve wensen en ideeën naar werkelijkheid. Met jarenlange ervaring en expertise in combinatie met eigen ideeën en creativiteit hebben we ons op de kaart gezet als organisator van succesvolle producties zoals evenementen, lanceringen, openingen en tv programma’s.

DIGITALE MARKETING

Organisaties en merken zijn op zoek naar aandacht. Dat is vandaag de dag een hele opgave! Wij gaan telkens met een frisse blik op zoek naar een passend en creatief concept.